Informacje dla mediów: Akredytacje #GRULUB, Konferencja Prasowa, Press&Practice Day - GKM.Grudziadz.net - oficjalny serwis klubu

14 kwietnia inauguracja PGE Ekstraligi w Grudziądzu. W tygodniu poprzedzającym mecz ZOOLESZCZ GKM Grudziądz – ORLEN OIL Motor Lublin nie zabraknie aktywności związanych z przedstawicielami mediów, dla których publikujemy najważniejsze informacje.

8 kwietnia (poniedziałek), godz.12:00 – Start procesu akredytacyjnego na mecz #GRULUB na platformie Accredito (KLIKNIJ TUTAJ!). Proces akredytacyjny dotyczy także przedstawicieli rozgłośni radiowych, którzy chcą przeprowadzić transmisję LIVE z meczu. Uzyskanie akredytacji jest możliwe po uiszczeniu opłaty licencyjnej klubowi GKM S.A. W tym celu prosimy o kontakt poprzez adres mailowy biuro@gkm.grudziadz.net.

9 kwietnia (wtorek), godz. 14:00 – Przedsezonowa konferencja prasowa ONLINE. Pytania do uczestników spotkania można zadawać przez Biuro Prasowe GKM S.A. na platformie Accredito (KLIKNIJ TUTAJ!). Transmisja LIVE na kanale YouTube GKMtv. Goście: Robert Kościecha, Vadim Tarasenko, Kacper Pludra, Kacper Łobodziński.

12 kwietnia (piątek), godz. 15:00 – Press&Practice Day GKM2024. Zgłoszenia na platformie Accredito (KLIKNIJ TUTAJ!).

Plan Dnia Treningowo-Medialnego:
15:00 – 15:45 – drużyna i sztab szkoleniowy do dyspozycji fotoreporterów (sesje drużynowe i indywidualne)
15:45 – 16:00 – drużyna i sztab szkoleniowy do dyspozycji mediów (indywidualne rozmowy)
16:30 – trening drużyny (możliwość zdjęć z murawy dla fotoreporterów – po 2 osoby na jedną serię)

PGE EKSTRALIGA

PozycjaDrużynaMPktMPkt