Informacje dla mediów przed meczem #GRUCZE - GKM.Grudziadz.net - oficjalny serwis klubu

Informacje dla mediów przed meczem #GRUCZE

22 sierpnia o godzinie 19:15 zaplanowano mecz XIV rundy PGE Ekstraligi, w którym ZOOLESZCZ DPV LOGISTIC GKM podejmie ekipę ELTROX Włókniarza Częstochowa. Wobec nadchodzącego wydarzenia na Hallera 4 przekazujemy informacje dla przedstawicieli mediów.

GKM S.A. udostępni 25 miejsc dla mediów w Strefie Trybun stadionu. Proces akredytacyjny trwać będzie do dnia 20 sierpnia. Aby zgłosić chęć uczestnictwa w wydarzeniu należy na adres media@gkm.grudziadz.net przesłać wypełniony wniosek akredytacyjny, który jest do pobrania TUTAJ! GKM S.A. zastrzega sobie prawo wyboru akredytowanych dziennikarzy, którzy zostaną poinformowani o szczegółach odbioru akredytacji i poruszania się na stadionie – do 24 godzin przed startem spotkania. Pierwszeństwo będą mieć dziennikarze redakcji wskazanych przez Speedway Ekstraligę, przedstawiciele klubu gości, a także media współpracujące z klubem.

Regulamin i zasady udzielania akredytacji przez GKM S.A. na sezon 2021 dostępny jest TUTAJ.

GKM S.A. po każdym meczu na Hallera 4 udostępni także materiały z parku maszyn zainteresowanym mediom w związku z brakiem możliwości wstępu do Strefy Parku Maszyn. Przedstawicieli portali, gazet, telewizji czy rozgłośni radiowych prosimy o kontakt w tej sprawie pod adresem mailowym: media@gkm.grudziadz.net. Termin zgłoszeń – do 24 godzin przed startem spotkania.

PGE EKSTRALIGA

PozycjaDrużynaMPktMPkt