Informacje dla mediów przed #GRUWRO i #GRUGOR - GKM.Grudziadz.net - oficjalny serwis klubu

Informacje dla mediów przed #GRUWRO i #GRUGOR

Na 23 i 25 kwietnia zaplanowano dwa zaległe mecze PGE Ekstraligi w Grudziądzu. ZOOLESZCZ DPV LOGISTIC GKM podejmie kolejno ekipy BETARD Sparty Wrocław oraz Moje Bermudy Stali Gorzów. Mamy informacje dla przedstawicieli mediów.

W związku z ograniczeniami Regulaminu Sanitarnego w przypadku meczów rozgrywanych bez udziału publiczności nasz klub udostępni 10 miejsc dla mediów na trybunach naszego stadionu. GKM S.A. zastrzega sobie prawo wyboru akredytowanych dziennikarzy, którzy zostaną poinformowani o szczegółach odbioru akredytacji i poruszania się na stadionie – do 48 godzin przed startem spotkania.

Pierwszeństwo będą mieć dziennikarze redakcji wskazanych przez Speedway Ekstraligę, przedstawiciele klubu gości, a także media współpracujące z klubem. W przypadku powrotu fanów na trybuny liczba miejsc dla mediów wzrośnie do 30. Wtedy też uruchomimy proces akredytacyjny dla wszystkich zainteresowanych redakcji.

GKM S.A. po każdym meczu na Hallera 4 udostępni także materiały z parku maszyn zainteresowanym mediom w związku z brakiem możliwości wstępu do Strefy Parku Maszyn. Przedstawicieli portali, gazet, telewizji czy rozgłośni radiowych prosimy o kontakt w tej sprawie pod adresem mailowym: media@gkm.grudziadz.net. Termin zgłoszeń – do 24 godzin przed startem spotkania.

Tabela PGE Ekstraligi

PozycjaDrużynaPunkty